Menu

MENU 17.09

By 16 wrze艣nia 2020No Comments

MENU PRO:
馃挜 Twaro偶ek granulowany z rzodkiewk膮, szczypiorkiem oraz pieczywo
馃挜 Ciasto z jab艂kami i serem wi艣niowy
馃挜 Stek wieprzowy w sosie, ry偶 dziki i sur贸wka coles艂aw
馃挜 呕ulien z piersi kurczaka, makaron 艣wiederki i sur贸wka z kiszonej kapusty
馃挜 Papryka faszerowana mi臋sem mielonym

MENU WORK:
馃挜 Wrap z kurczakiem i sosem ameryka艅skim
馃挜 Pier艣 pieczona w dresingu szczypiorkowym, kasza bulgur i sur贸wka z kapusty peki艅skiej
馃挜 Pier艣 z kurczaka po gruzi艅sku, faszerowana parmezanem i grillowanymi warzywami, ry偶 br膮zowy i sur贸wka wiejska
馃挜 Deser z nasionami chia, polew膮 艣liwkow膮, musli i winogrono
馃挜 Zupa w艂oska z dodatkiem 艣wie偶ych grzyb贸w i pomidor贸w

MENU LIGHT:
馃挜 Wrap z kurczakiem i sosem ameryka艅skim
馃挜 Koktajl jab艂kowo – grejfurtowy
馃挜 Pier艣 z kurczaka po gruzi艅sku, faszerowana parmezanem i grillowanymi warzywami, ry偶 br膮zowy i sur贸wka wiejska
馃挜 Deser z nasionami chia, polew膮 艣liwkow膮, musli i winogrono
馃挜 Zupa w艂oska z dodatkiem 艣wie偶ych grzyb贸w i pomidor贸w

MENU WEGE:
馃挜 Twaro偶ek granulowany z rzodkiewk膮, szczypiorkiem oraz pieczywo
馃挜 Ciasto z jab艂kami i serem wi艣niowy
馃挜 Kotlet jarzynowy z ry偶em i sur贸wka
馃挜 Makaron z pasta warzywna z dodatkiem sera koziego
馃挜 Sa艂atka grecka z serem feta
MENU OPTIMAL:
馃挜 Wrap z kurczakiem i sosem ameryka艅skim
馃挜 Koktajl jab艂kowo – grejfurtowy
馃挜 Pier艣 z kurczaka po gruzi艅sku, faszerowana parmezanem i grillowanymi warzywami, ry偶 br膮zowy i sur贸wka wiejska
馃挜Smoothie pomara艅cza, mango, marakuja
馃挜Smoothie jab艂ko, burak, truskawka, wi艣nia

MENU DETOX:
馃挜 Smoothie pomara艅cza, banan, brzoskwinia
馃挜Smoothie jab艂ko, jarmu偶, szpinak, aloes
馃挜Smoothie pomara艅cza banan, kokos
馃挜Smoothie green
馃挜Smoothie pomara艅cza, mango, marakuja
馃挜Smoothie jab艂ko, burak, truskawka, wi艣nia

MENU LACTOSE FREE:
馃挜 Wrap z kurczakiem i sosem ameryka艅skim
馃挜 Smoothie pomara艅cza – marakuja
馃挜 Pier艣 z kurczaka po gruzi艅sku, faszerowana parmezanem i grillowanymi warzywami, ry偶 br膮zowy i sur贸wka wiejska
馃挜 Ciasto z jab艂kiem
馃挜 Zupa w艂oska z dodatkiem 艣wie偶ych grzyb贸w i pomidor贸w

GLUTEN FREE:
馃挜 Twaro偶ek granulowany z rzodkiewk膮, szczypiorkiem oraz pieczywo
馃挜 Ciasto kukurydziane z jab艂kami i serem wi艣niowy
馃挜 Pier艣 z kurczaka po gruzi艅sku, faszerowana parmezanem i grillowanymi warzywami, ry偶 br膮zowy i sur贸wka wiejska
馃挜 Stek wieprzowy w sosie, ry偶 dziki i sur贸wka coles艂aw
馃挜 Papryka faszerowana mi臋sem mielonym