Menu

MENU 23.11

By 22 listopada 2020No Comments

MENU PRO:
💥 Wrap z kurczakiem i sosem amerykańskim
💥 Szyszki z ryżu i twaróg porzeczkowy
💥 Tilapia w sosie cytrynowo – kaparowym, ryż brązowy i surówka z białej kapusty
💥 Pierś z kurczaka pieczona w sosie curry, kasza bulgur i gotowana marchewka z groszkiem
💥 Jajka z fasolką szparagową i sos ziołowym

MENU WORK:
💥 Placki serowe z twarogiem owocowym
💥 Pierś garnierowana papryką w sosie pieprzowym, kasza gryczana i ogórek kiszony
💥 Udko z kurczaka z ryżem i surówka z czerwonej kapusty
💥 Gofry francuskie
💥 Zupa pomidorowa

MENU LIGHT:
💥 Placki serowe z twarogiem owocowym
💥 Koktajl grejpfrutowy
💥 Udko z kurczaka z ryżem i surówka z czerwonej kapusty
💥 Gofry francuskie
💥 Zupa pomidorowa

MENU WEGE:
💥 Wrap z serem feta i sosem amerykańskim
💥 Szyszki z ryżu i twaróg porzeczkowy
💥 Makaron penne z warzywami po chińsku i ser mozzarella
💥 Kaszotto z fasolką czerwoną i maślakami oraz sos sojowy
💥 Jajka z fasolką szparagową i sos ziołowym

MENU OPTIMAL:
💥 Placki serowe z twarogiem owocowym
💥 Koktajl grejpfrutowy
💥 Udko z kurczaka z ryżem i surówka z czerwonej kapusty
💥Smoothie yellow
💥Smoothie jabłko, burak, truskawka, wiśnia

MENU DETOX:
💥 Smoothie pomarańcza, banan, brzoskwinia
💥Smoothie green
💥Smoothie white
💥Smoothie dynia, marchew, marakuja
💥Smoothie yellow
💥Smoothie jabłko, burak, truskawka, wiśnia

FREE:
💥 Naleśnik bez glutenu z kurczakiem i sosem miodowym
💥 Szyszki ryżowe
💥 Tilapia w sosie cytrynowo – kaparowym, ryż brązowy i surówka z białej kapusty
💥 Pierś z kurczaka pieczona w sosie curry, kasza bulgur i gotowana marchewka z groszkiem
💥 Jajka z fasolką szparagową i winegret